НОВИНИ

Делян Пеевски: Няма време за никакви промени, вече сме в предизборна кампания

делян пеевски време никакви промени вече сме предизборна кампания
Снимка: БТА
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БТА
12:04, 13.09.2024
Чете се за: 01:52 мин.
У нас
Слушай новината

Няма време за никакви промени, вече сме в предизборна кампания, коментира председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски пред журналисти в Народното събрание.

На въпрос как може да се ограничи изборният туризъм, той каза, че вече нищо не може да се случи, защото всички партии са в предизборна кампания.

По-рано днес Асен Василев от ПП-ДБ призова ГЕРБ в оставащите дни на това Народно събрание да се приемат законите по Плана за възстановяване и устойчивост. Помолен да коментира тези думи на Василев към Бойко Борисов, Делян Пеевски каза, че "Асен Василев така явно питае по-така чувства към г-н Борисов". Да ги оставим, те ще си ги споделят помежду си, допълни той.

Пеевски отбеляза, че днес е много интересен ден. Искрено съм впечатлен и то приятно изненадан от г-н Радев, посочи той. Днес го наблюдавах, че е разбрал каква огромна грешка е допуснал, че не иска F-16 Block 70, и като рекламно лице е застанал, обяснява колко е хубав този самолет, коментира Делян Пеевски. След като положи всички усилия България да не купи F-16, а лобираше изключително грубо да се купи "Грипен", виждам, че има огромна промяна и е разбрал, че това е най-добрият самолет за България, който с решение на парламента беше купен, затова го поздравявам, допълни председателят на ПГ на ДПС.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok
Намерете ни в Google News

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ВАС спря делото срещу Андрей Гюров, защо?
ВАС спря делото срещу Андрей Гюров, защо?
Заловиха рекордни над 120 кг злато на "Капитан Андреево"
Заловиха рекордни над 120 кг злато на "Капитан Андреево"