НОВИНИ

Станислав Иванов пред БНТ: Вината за загубата си е само наша (ВИДЕО)

станислав иванов бнт вината загубата наша
bnt avatar logo
от БНТ
21:26, 17.10.2023
Чете се за: 02:35 мин.
Спорт
Слушай новината

Станислав Иванов направи тази вечер своя неофициален дебют за националния отбор на България при загубата с 0:2 от Албания в приятелска среща, влизайки като резерва на мястото на Лукас Петков.

Пред камерата на БНТ след двубоя футболистът на Арда Кърджали заяви, че вината за този резултат е изцяло в нашия състав и призна, че не сме създали достатъчно ситуации в преди позиции.

"Мисля, че играхме срещу един много сносен отбор, Виждате, че те са първи в своята група и ще се класират за Евро 2024. Не се оправдавам, вината за загуба си е само наша. Първото полувреме ни вкараха гол с едно положение, но пак казвам, че вината е в нас футболистите", започна Иванов.

"В последните мачове създаваме прекалено малко ситуации. Ние не сме отбор от такава класа, че да отбележим гол от едно положение", каза още юношата на Левски.

Друг от българските национали в лицето на вратаря Димитър Митов пък се опита да погледне с оптимизъм към бъдещето на представителния ни тим.

"Имаше липса на концентрация в нашето наказателно поле. Дойдохме тук, за да се опитаме да играем добре и да се поздравим евентуално с една победа, но понякога във футбола има тежки моменти. Трябва да продължим да работим и съм сигурен, че добрите моменти отново ще дойдат. Не е приятно да загубим, когато те не са имали толкова много положения. Това обаче показва техните качества. Трябва да си вземем урока от този мач и да се поправим в следващите", коментира стражът пред БНТ.

"От тази ситуация се излиза с много труд и вяра в това, което ни говорят треньорите. Смятам, че имаме добри млади футболисти и рано или късно резултатите ще дойдат", сподели още Митов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Бебе алпака се роди в бургаския зоопарк (СНИМКИ)
Бебе алпака се роди в бургаския зоопарк (СНИМКИ)
Сърбия и Унгария планират общ отговор на българската такса за пренос на руски газ
Сърбия и Унгария планират общ отговор на българската такса за пренос на руски газ