НОВИНИ

Якуб Пьотровски: Всеки един мач е абсолютно задължителен за печелене

якуб пьотровски всеки един мач абсолютно задължителен печелене
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
22:36, 03.04.2024
Чете се за: 01:52 мин.
Спорт
Слушай новината

Футболистът на Лудогорец Якуб Пьотровски остана доволен след убедителната победа на отбора с 5:1 у дома срещу Левски, която позволи на разградчани да отворят преднина от шест точки на върха в подреждането на Първа лига.

Полякът помогна за успеха с гол и асистенция, а след последния съдийски сигнал призна, че "зелените" са имали и доза късмет да отбележат своите попадения във важните моменти.

"Първото полувреме беше равностойно. Те контролираха топката и намираха пространства в нашата защита. Вкарахме ранен гол след почивката, който помогна много. Те имаха планове, но ранното ни попадение го обърка и следващите два гола помогнаха да си върнем пълния контрол. Започнахме да изчакваме удобните моменти. Имахме и късмет, защото вкарахме в много важни моменти", започна Пьотровски.

Звездата на Лудогорец коментира още, че за него всеки един двубой е "абсолютно задължителен за печелене", но допълни, че това понякога създава напрежение у играчите.

"Всеки един мач е абсолютно задължителен за печелене. Когато не държим топката, това води до известна нервност. Понякога има такива мачове и понякога липсва по нещо, но се радвам, че през втората част успяхме да наваксаме" сподели халфът.

"Разбрахме за загубата на ЦСКА и това е предимство за нас. Надявам се, че ще спечелим следващите мачове. Черно море може да се приближи до нас, но имаме добра преднина", завърши Якуб Пьотровски.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Делчо Раев: Извоювахме мача с отборна игра
Делчо Раев: Извоювахме мача с отборна игра
Николай Костов: Получихме гол в началните минути на втората част и след това излязохме много напред
Николай Костов: Получихме гол в началните минути на втората част и след това излязохме много напред