НОВИНИ

Илиян Тодоров: Не съм наранил никого

Две седмици, след като съдът оправда единствения заподзрян за двойнотоубийство пред дискотека "Соло" Илиян Тодоров, страните по делото се срещнаха отново в съдебната зала. Оказа се, че съдия Румяна Ченаловапропуснала да се произнесе по отхвърлянето на гражданските искове поделото. След като излезе на свобода, първо по БНТ, Илиян разкри версията си и обяви, че не е убиецът. Днес отново отрече да знае кой е наръгал смъртоносно с нож двамата младежи.

илиян тодоров съм наранил никого
bnt avatar logo
от БНТ Росен Цветков
19:45, 23.12.2011
Чете се за: 01:12 мин.
У нас

Две седмици, след като съдът оправда единствения заподзрян за двойното убийство пред дискотека "Соло" Илиян Тодоров, страните по делото се срещнаха отново в съдебната зала.

Оказа се, че съдия Румяна Ченалова пропуснала да се произнесе по отхвърлянето на гражданските искове по делото.

След като излезе на свобода, първо по БНТ, Илиян разкри версията си и обяви, че не е убиецът. Днес отново отрече да знае кой е наръгал смъртоносно с нож двамата младежи.

Илиян Тодоров: - Не съм наранил никого. Надявах се на оправдателна присъда.

БНТ:Къде истината? Кой го направи това?

Илиян Тодоров: - Не знам кой го направи. Вижда се на камерите къде се намирам аз и къде става сбиването. Не мога да съм на две места едноврменно. И преди съм си променял прическата, това не ме прави убиец. Не мисля, че оказва някакво значение. Няма да коментирам повече.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Българската Коледа помага на Мони
"Българската Коледа" помага на Мони
Дарение за дома в Дървеница
Дарение за дома в Дървеница