НОВИНИ

Арестант избяга от полицията в Пловдив със скок през прозореца на тоалетната

МВР издирва 25-годишния Петър Петров. Той е бил задържан в ареста на Трето Районно управление в Пловдив, но е успял да избяга през прозорец на тоалетна на втория етаж в сградата.

bnt avatar logo
от Росица Колева
17:10, 26.06.2018 (обновена)
Чете се за: 00:36 мин.
У нас
арестант избяга полицията пловдив скок прозореца тоалетната

Петър Петров е бил арестуван за срок от 24 часа по разследване за разпространение на наркотици. Издирваният е родом от Монтана, но адресната му регистрация е в Пловдив.

На кратка пресконференция тази вечер директорът на МВР Пловдив старши комисар Атанас Илков съобщи, че са предприети дисциплинарни мерки по повод бягството му.

Старши комисар Атанас Илков – директор на ОД на МВР-Пловдив: Назначил съм цялостна проверка за изясняване на практическата обстановка. Прекратил съм отпуската на началника на Районното управление и в случай, че проверката установи фрапиращи пропуски в работата със задържани лица, ще бъда безкомпромисен към цялото ръководство на районното управление. За да се стигне до този неприятен инцидент има допуснати нарушения. Към настоящия момент сме предприели всички необходими действия за установяване на лицето и неговото задържане. Ангажиран е целият ресурс, с който разполагаме и се надявам скоро да имаме резултат.


;

Петър Петров е обявен за общодържавно издирване. Преди няколко години от същата сграда успя да избяга известния автокрадец Радослав Цукровски макар и да е бил с белезници, които били заключени за радиатор в коридора на полицейското управление

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
България, Гърция и Сърбия ще строят тестов коридор за автоматизирани автомобили
България, Гърция и Сърбия ще строят тестов коридор за автоматизирани автомобили
Близо 1000 нови дървета в дворовете на училища и детски градини в София
Близо 1000 нови дървета в дворовете на училища и детски градини в София