НОВИНИ

Български евродепутати отговарят на въпросите на хората от Югозападна България​

На 21 май (понеделник) от 17:30 часа БНТ2 ще излъчи пряко от Благоевград дискусия по актуални въпроси, свързани с политиките на Европейския съюз. В обсъждането ще се включат евродепутатите Андрей Новаков, Светослав Малинов, Георги Пирински, Момчил Неков и Ангел Джамбазки. Регионалната дискусия е част от проекта на Българската национална телевизия „ЕП202ПЕТ”, който се финансира от Европейския парламент.

български евродепутати отговарят въпросите хората югозападна българия​
bnt avatar logo
от БНТ
15:11, 18.05.2018
Чете се за: 00:31 мин.
У нас

По време на едночасовите дебати депутатите ще обсъждат въпроси, поставени от местните хора по време на обиколката на „Пътуващото студио на БНТ2“ в Югозападна България.

Сред тях са възможностите за развитие на алтернативно земеделие с финансовата подкрепа на ЕС, отпускането на допълнителни субсидии за отглеждането на редки породи животни, изравняването на размера на субсидиите за подпомагане на земеделието във всички държави-членки, перспективите за подпомагане със средства на общността на ремонта на пътищата от общинската мрежа, отпускането на средства за възстановяване на храмове – паметници на културата.

Поканените за участие в дискусията граждани, представители на бизнеса и местните институции, направителствени организации, студенти и преподаватели също ще имат възможност да задават своите въпроси към българските депутати в Европейския парламент.

Телевизионното излъчване на регионалната дискусия от Благоевград ще бъде придружено с жестомимичен превод.

Гледайте на 21 май (понеделник) от 17,30 часа пряко по БНТ2 регионалната дискусия от Благоевград, организирана в рамките на проекта „ЕП202ПЕТ”, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейския парламент.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Владимир Путин одобри част от новото правителство на Русия
Владимир Путин одобри част от новото правителство на Русия
Румен Радев ще се срещне с Владимир Путин в Сочи на 22 май
Румен Радев ще се срещне с Владимир Путин в Сочи на 22 май