НОВИНИ

Директорът на "Пирогов" е освободен от поста си

Ръководството на болница "Н. И. Пирогов" е сменено с протоколно решение на министъра на здравеопазването д-р Илко Семерджиев. Това съобщиха от пресслужбата на Министерството на здравеопазването.

bnt avatar logo
от БТА
16:31, 17.02.2017
Чете се за: 00:30 мин.
У нас
директорът пирогов освободен поста

Досегашните членове на Съвета на директорите - д-р Константин Желев Димов, д-р Атанас Живков Кацаров и проф. д-р Стоян Георгиев Миланов са сменени, с което се прекратяват техните правомощия.

Със същото решение на служебния министър Семерджиев се определя нов състав на Съвета на директорите - Асен Георгиев Балтов, Емил Рашков Доросиев, Стоян Георгиев Миланов, Людмил Николов Джунков и Илиян Панайотов Кършев.

В решението се посочва още, че новият състав трябва да определи за изпълнителен директор на лечебното заведение проф. д-р Асен Георгиев Балтов.

Проф. д-р Стоян Миланов незабавно е подал оставка от новия Съвет на директорите по лични и професионални причини, както и като национален консултант по спешна медицина. Той е изразил благодарност към всички, с които е работил в болницата през последните 4 години. Той е призовал към сдържаност, както и към продължаване на всички започнати проекти и успешното им финализиране.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Раздават хранителни помощи на социално слаби в Благоевградска област
Раздават хранителни помощи на социално слаби в Благоевградска област
Ремонтират сградата на пожарната служба в Благоевград
Ремонтират сградата на пожарната служба в Благоевград