НОВИНИ

Колко струват кувертите за Нова година за различните стилове музика?

Изпълненията на живо в новогодишната нощ се оказват скъпо удоволствие и тази година. Почитателите на различни стилове музика ще се бръкнат за различна сума показа наша обиколка из столични заведения. Кувертите в клубовете и заведенията варират от 30 до 150 лв. Интересът към българския фолклор се завръща, а феновете на електронната музика се увеличават.

Диана Миткова
от Диана Миткова
19:00, 29.12.2016
Чете се за: 01:21 мин.
У нас

Само едно кликване в интернет и ни заливат различни оферти за посрещането на Новата година. Предложенията примамват с различна обстановка, меню, музика. А това, разбира се, си има и своята цена. Българска народна музика ще звучи в тази механа, където кувертите са свършили още преди месец.

Калоян Василев - управител на ресторант-механа: "Радвам се, че се възвръща желанието българинът да празнува в българска народно заведение, защото в последно време се попромениха нещата, започнаха да празнуват в чужбина, дискотеки и така нататък, но хубавото е че все пак продължаваме да пазим българските традиции."

Кувертите тук ще са 89 лв. на човек с 4-степенно меню. Музика на живо с изпълнения на народни песни ще весели присъстващите.

Почитателите на поп фолка ще трябва да хапнат предварително вкъщи, за да имат сили за танци през цялата нощ.

Елизабет Методиева - мениджър на столична дискотека: "DJ-ите ни от около месец подготвят по-специални миксове за празничната нощ, също така ще има много интересно танцово шоу с танцьори. Кувертите при нас са 30 лв. Няма да препълваме дискотеката, когато броят на местата бъде запълнен, капацитета му, ние спираме да взимаме резервации."

В столичните дискотеки, където ще се изявяват поп фолк изпълнители на живо кувертите достигат до 80 лв.

В сърцето на София се събират феновете на електронна музика. За тях цената на билет или куверт не е от значение, а кой ще застане зад пулта.

Ясен Петров - Metropolis: "В ДНК сме поканили двама от емблематичните DJ-и на електронната музика. Единият се казва Luca Angelli, другият - Dustin Zahn. Легенди по своему. Американец, който живее в Берлин и италианец, който има огромен за развитието на сцената на ботуша. В куверта влизат много томболи награди, да радваме rave-рите млади и така нататък.

Цената на билета е 35 лв, а в самият ден желаещите да влязат на партито ще трябва да дадат по 40 лв.

За хората, които обичат различни стилове музика мястото е ресторанта. Тук в Новогодишната вечер може да слушате от фолклор до рок.

Борислав Йорданов - салонен управител на столичен ресторант: "Кувертите ще бъдат формирани върху 3-степенно меню. Стойността на кувертите ще бъде 150 лв. За по-малките ще бъде 90 лв. със съобразено меню за децата. Почитателите на изисканите блюда, ще предпочетат елегантен интериор и специален дрескод."

А най-примамливата оферта, която отправяме към вас е да посрещнем заедно Новата година на площад "Батенберг" на "Сцената под звездите" с любими водещи, изпълнители и милиони зрители пред малкия екран.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ураганен вятър в Сливен
Ураганен вятър в Сливен
Драконовски мерки за сигурност на концерта Сцена под звездите
Драконовски мерки за сигурност на концерта "Сцена под звездите"