Пламен Константинов: "Пропуснахме страхотен шанс"

Изказвания след мача от Световната волейболна лига между Аржентина и България (3:1).

от БНТ
08:45, 19.06.2017
Чете се за: 00:39 мин.
По света
пламен константинов пропуснахме страхотен шанс

Пламен Константинов (селекционер на България):
"Не искам да говоря за представянето на Аржентина, ще коментирам само моите играчи. Не смятам, че заслужавахме да победим. Не показахме нужният хъс и желание за игра в този решаващ мач. Трябваше да демонстрираме съвсем друга игра.
С нищо не показахме, че искаме да победим и да се класираме напред. Пропуснахме страхотен шанс в този мач, както го сторихме и в някои предишни срещи. Трябва да се научим как се играе в такива мачове."

Хулио Веласко (селекционер на Аржентина):

"Изиграхме страхотно този мач. Съперникът играеше за класиране, а ние - за честта си. Искахме победата след емоционалния триумф над Бразилия. Знаехме, че ще ни бъде трудно да се фокусираме след онзи грандиозен успех, но момчетата играха прекрасно.
Радвам се, защото израстваме като отбор, но и като индивидуалности. Сега е време за почивка, след което трябва да работим над нашите грешки. Ще опитаме да интегрираме още играчи през това време. Вървим в правилната посока. Световната лига е много позитивен турнир за нас. Играхме три регеймови мача и записахме три победи срещу силни отбори. Липсваха ни някои контузени играчи, но показахме голямо израстване."

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Оливър Стоун: Владимир Путин има ментална власт върху САЩ
Оливър Стоун: Владимир Путин има "ментална власт" върху САЩ
Здравният министър: До 2 години трябва да заработи електронното здравеопазване
Здравният министър: До 2 години трябва да заработи електронното здравеопазване