НОВИНИ

Шокиращо видео от охранителните камери на летище "Ататюрк" (16+)

Охранителните камери на истанбулското летище "Ататюрк" са записали шокиращи подробности от момента на терористичния акт. Няколко видеа от кървавия инцидент се появиха в социалните медии. Предупреждаваме Ви, че кадрите съдържат ярки образи и не са подходящи за деца и хора чувствителни към тежки сцени.

bnt avatar logo
от Милена Кадийска
12:06, 29.06.2016
6080
Чете се за: 00:37 мин.
По света
Шокиращо видео от охранителните камери на летище Ататюрк (16+)

По-малко от час след тройния самоубийствен атентат на летище "Ататюрк" в Туитър се появиха кадри от охранителните камери, които показват момента на взривовете. На кадрите се виждат бягащи хора, чуват се писъци, последвани от експлозии.

Едно от видеата обаче е особено шокиращо. То показва терорист-камикадзе, който тича, изпуска автомата си Калашников и пада на земята. По информация, появила се след това, става ясно, че го гони служител от сигурността, който го е прострелял.

Същият служител се доближава до ранения терорист, но виждайки колана с експлозивите, изпада в паника и започва да бяга, като изоставя нападателя. В следващия момент терористът се самовзривява.

В социалните медии веднага нападнаха служителя по сигурността, че вместо да обезвреди нападателя, го е изоставил и е побягнал.

; ; ;
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
От нашия пратеник в Турция: 1500 пътници остават блокирани в транзитната зона
От нашия пратеник в Турция: 1500 пътници остават блокирани в транзитната зона
Световните реакции след атентата на летище Ататюрк
Световните реакции след атентата на летище "Ататюрк"