НОВИНИ

Защо убиха певицата Кристина Грими?

Вече е идентифициран убиеца на американската певица Кристина Грими. Тя беше застреляна вчера след концерт, докато раздаваше автографи. Нападателят е на 27 години. Пристигнал е на концерта с намерението да осъществи престъпния си замисъл. Но мотивите му остават неясни.

bnt avatar logo
от БНТ
11:57, 12.06.2016
11550
Чете се за: 00:31 мин.
По света

Престъпление от любов или отмъщение. Версиите за убийството на Кристина Грими са много. Близките на певицата съобщиха, че тя не е получавала заплахи. Нямат и информация тя да е познавала убиеца. Очевидци на зловещото претъпление разказват, че мъжът бил през цялото време на концерта.

Когато Грими започнала да раздава автографи, той се приближил и стрелял по певицата. Изстрелите се оказали фатални. Братът на Кристина Грими веднага се нахвърлил върху нападателя. По време на схватката убиецът се самоубил.

Джон Мина, шеф на полицията в Орландо: Нападателят дошъл на концерта, за да убие. Той носел два пистолета със заредени пълнители. Имал е и ловджийски нож.

Той пристигнал за концерта от друг град. Полицията претърси дома му. Но досега не са открити следи, които биха разкрили мотивите за убийството.

22-годишната певица стана звезда в Съединените щати, след като преди 2 години се класира на трето място в телевизионното музикално риалити "The Voice".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Проверяват атракционите по Черноморието
Проверяват атракционите по Черноморието
Репортерски поглед: Съборът, чакан 1000 години
Репортерски поглед: Съборът, чакан 1000 години