НОВИНИ

Жена пострада при падане на дърво, изкоренено от силния вятър

Учителка от Пловдив пострада при падане на дърво, изкоренено от силния вятър в града. Инцидентът стана пред двора на училището, в което преподава. В шок от преживянето тя е откарана в болница. Няма опасност за живота й - съобщиха от лечебното заведение.

bnt avatar logo
от Галена Паскова
15:46, 20.04.2016
Чете се за: 00:36 мин.
У нас

Младата жена е ресурсен преподавател в училище „Яне Сандански". В голямото междучасие минавала по тротоара пред учебното заведение, когато изведнъж едно от дърветата паднало върху нея.

Борислав Инчев, кмет на район „Южен": Няма наранявания, по-скоро май повече е била уплахата, но доколкото разбрах някой от клоните леко я е закачил.

Галена Паскова: Жената е била контактна при приемането й в Спешния център на университетската болница "Свети Георги". Външни наранявания по нея няма.

Жената е била контактна при приемането й в Спешния център на университетската болница „Свети Георги". Външни наранявания по нея няма. Пред лекарите учителката се е оплакала от болки в гръбначния стълб. Направени са й пълни изследвания, които показват, че няма травми и охлузвания. Отказала е да остане за 24-часово наблюдения в болницата и вече е изписана.

Преди време от училището са алармирали общината за друго опасно дърво, което било отрязано. Голяма част от зелената система в район „Южен" е на повече от 60 години и е потенциално опасна. Следващата седмица предстои премахване на някои от старите дървета.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Блокада преди протеста на ЦСКА (СНИМКИ)
Блокада преди протеста на ЦСКА (СНИМКИ)
Мисия Антарктида: Геодезистите в българската база на остров Ливингстън
"Мисия Антарктида": Геодезистите в българската база на остров Ливингстън