НОВИНИ

Ботев (Пловдив) благодари на Община Пловдив и на своите фенове

Ботев (Пловдив)
Снимка: start-photo.bg
bnt avatar logo
от БНТ
17:45, 09.02.2023
Чете се за: 02:45 мин.
Спорт
Слушай новината

Ръководството на Ботев (Пловдив) излезе с официално изявление, в което благодари на своите фенове за активната гражданска позиция във връзка със строителството на стадион "Христо Ботев", както и на Община Пловдив за взетото днес решение да отпусне допълнителни средства в размер на близо 16,4 милиона лева за довършването на "Колежа".

"Активната подкрепа на спорта е важен компонент за развитието на града. Широката обществена дискусия, отговорното вземане на решения и инвестициите в спортната и социалната инфраструктура на Пловдив показват, че градът ни има добра перспектива. Пловдив расте и се развива, а заедно с това расте и нивото на благосъстоянието на всички негови граждани, независимо от футболните пристрастия и хобита.

Благодарим на Община Пловдив за взетите важни решения, които, разбира се, са насочени към развитието на целия град като цяло и в частност на неговата спортна, социална и развлекателна инфраструктура, към насърчаване на здравословния начин на живот и благосъстоянието на нашите граждани.

Невъзможно е да си представим Ботев (Пловдив) без нашите фенове. Всеки човек в България знае, че нашият клуб са преди всичко нашите многобройни фенове. Феновете създават специална аура и атмосфера около любимия отбор. Няма клуб без феновете – всеки, който работи в организацията на клуба, трябва да знае това.

Благодарим на феновете за силата и увереността, с която отстояват това, в което вярват. За мъжеството, с което се борят за това всички да се завърнем на Колежа. За безкористната им любов към Ботев - отборът на Пловдив.

Ръководството на ПФК Ботев (Пловдив) благодари на нашите фенове за тяхната активна гражданска позиция и отговорно отношение към родния град и клуба.

Заедно правим Пловдив по-добър. Заедно ще се върнем у дома. Ботев за Пловдив. Нашият дом е "Колежа", се казва в официалното изявление на "жълто-черния" клуб.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Първият конвой с помощ от ООН пристигна в Сирия
Първият конвой с помощ от ООН пристигна в Сирия
БЧК превежда 800 000 лв. в помощ на пострадалите от земетресението в Турция и Сирия
БЧК превежда 800 000 лв. в помощ на пострадалите от земетресението в Турция и Сирия