НОВИНИ

ЦСКА започна подготовка с функционални тестове

цска готви лагер австрия любо пенев иска силни съперници контролите
Снимка: www.cska.bg
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БГНЕС
13:58, 12.06.2021
Чете се за: 01:25 мин.
Спорт
Слушай новината

Отборът на ЦСКА стартира лятната си подготовка с медицински и функционални тестове. На своята база "червените" ще минат през различни обстойни изследвания, които ще дадат информация на треньорския щаб в какво състояние са футболистите преди началото на интензивните занимания.

Към тима се присъединиха двете нови попълнения Йоан Баи и Жуниор Нзила, а след преотстъпването в Азербайджан се завърна таранът Ахмед Ахмедов.

С отбора тренировки ще започнат и двама младоци, които се обиграваха във Втора лига с екипа на Литекс - младежкият национал Християн Петров и нападателят Радослав Живков. Опит покрай вратарите Густаво Бусато и Димитър Евтимов пък ще трупа 16-годишният юноша Алекс Божев.

Както вече стана ясно, първият тренировъчен лагер на ЦСКА ще е на Панчарево, като е планувана една проверка. На 25 юни носителите на Купата на България ще заминат за две седмици в Австрия, където ще изиграят още 4 контроли. Официално новият сезон за момчетата на треньора Любослав Пенев ще започне на 17 юли със сблъсъка за Суперкупата срещу Лудогорец.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Макрон заръча на Франция да стигне до финала на Евро 2020
Макрон заръча на Франция да стигне до финала на Евро 2020
Парад на ретро автомобили в София (Снимки)
Парад на ретро автомобили в София (Снимки)