НОВИНИ

Голф турнир, може би, разкрива ще видим ли Надал на US Open

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:07, 20.08.2021
Чете се за: 01:35 мин.
Спорт
голф турнир разкрива видим надал open
Слушай новината

Участието на 20-кратния шампион в турнирите от Големия шлем Рафаел Надал на тазгодишния US Open е под сериозна въпросителна, информира Essentially Sports.

Спортният сайт разкри, че 35-годишният Надал е записан за участие на голф турнир през този уикенд на Балеарските острови. Според изданието това е знак, че испанецът няма намерение да пътува за Ню Йорк, където на 30 август започва последния за годината турнир от Шлема.

Матадора в момента лекува контузия на стъпалото, която не му позволи да вземе участие на Мастърсите в Торонто и Синсинати.

Преди това Надал се появи на АТР 500 турнира във Вашингтон, където отстъпи на 1/8-финалите на южноафриканецът Лойд Харис в три сета.

Очаква се през следващата седмица официално да стане ясно дали ще видим левичаря от Майорка на кортовете на "Флъшинг Медоус", на които той има четири триумфа - през 2010, 2013, 2017 и 2019 година.

US Open вече загуби миналогодишния шампион Доминик Тийм, както и петкратния носител на трофея Роджър Федерер, които обявиха, че повече няма да играят през 2021 година.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Татяна Дончева: Ключът е в ИТН, ние оставаме конструктивни
Татяна Дончева: Ключът е в ИТН, ние оставаме конструктивни
Министърът на отбраната: Не водим преговори за покупка на самолети F-16
Министърът на отбраната: Не водим преговори за покупка на самолети F-16