НОВИНИ

Петков: Ще бъдем ясна опозиция, независимо какво правителство предложи Борисов

петков независимо правителство предложи борисов бъдем ясна опозиция
bnt avatar logo
от БНТ
12:25, 13.06.2024
Чете се за: 02:15 мин.
У нас
Слушай новината

Независимо какво правителство предложи Борисов, ние ще бъдем ясна опозиция, това заяви във видео във Фейсбук съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков.

Кирил Петков и Николай Денков публикуваха съвместно видео, а в пост към него написаха: "В българската гора е слънчево и светло, зарежда с много енергия. Гответе се за реванш."

Според Петков ПП ще бъдат ясна и конструктивна опозиция, като ще подкрепят всички политики, които са "за" Европа и "против" корупцията. В парламента "Продължаваме Промяната" ще се борят за "честно споделяне на благата", заяви още той.

"Ще се борим срещу всеки момент на корупция или всеки инцидент на корупция или кражба, и ще направим всичко възможно, така че нашите реформи, които сме си заложили и мечтали, да продължат", каза съпредседателят на "Продължаваме Промяната".

"За всички пораженчески гласове, които се чуват навън, искаме да кажем - гледайте реванша", каза още Петков. Той призна за грешки в комуникацията и обяви, че от партията започват да казват преди да направят нещо.

Според Николай Денков, член на Изпълнителния съвет на "Продължаваме Промяната", важно е демокрацията в България да продължи да работи още по-добре и ПП ще бъде гарант за това.

"Ще продължим да се борим и за тези наши приоритети, които са много важни за хората в България – увеличаване на доходите, по-малко неравенство, подкрепа за инвеститорите с национални средства и национална подкрепа, повече грижа за образованието и здравеопазването, където не само парите са важни, а също и качеството и достъпът на всеки един човек в България", каза още Николай Денков.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok
Намерете ни в Google News

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Националните отбори на България и Бразилия U18 по волейбол изиграха три приятелски срещи помежду си
Националните отбори на България и Бразилия U18 по волейбол изиграха три приятелски срещи помежду си
Щефан Рьокен, Илия Груев, Станислав Ангелов и Димитър Митов в откриващото студио "Трето полувреме"
Щефан Рьокен, Илия Груев, Станислав Ангелов и Димитър Митов в откриващото студио "Трето полувреме"