НОВИНИ

Ръководството на Локо Пд изрази недоволство след загубата от ЦСКА-София

Борил Гочев
от Борил Гочев , Източник: БНР
11:22, 10.07.2020
Чете се за: 01:27 мин.
Футбол
ръководството локо изрази недоволство загубата цска софия

Собсвеникът Христо Крушарски, треньорът Бруно Акрапович и спортният директор Георги Иванов- Гонзо изразиха възмущенията си относно съдийските решения по време на двубоя.

Собственикът на Локомотив (Пдловдив) Христо Крушарски и спортният директор на ЦСКА София Стойчо Стоилов се скараха на трибуните след края на мача между двата тима на стадиона в парк "Лаута". Наложи се изпълнителният директор на "червените" Пламен Марков да ги успокоява. В крайна сметка страстите се успокоиха и всики си тръгнаха спокойни. Причината на недоволството на Христо Крушарски бе съдийството на съдията Ивайло Стоянов.

Георги Иванов-Гонзо също обвини реферът за загубата на неговия тим."Ядосвам се, че дойде един човек, който ни взе победата. Трябва да поздравя футболистите, показаха добри неща. Нямаше дузпа, отмениха ни гол, това повлия на изхода на мача. Ситуацията с коронавируса постави нашия треньор под напрежение, но в крайна сметка футболистите-заместници се справиха. Пак казва, че не мога да си представя международен съдия да свири по този начин. Заразата в отбора не е дошла от празненствата за спечелването на Купата на България. Имам вътрешна информация, става въпрос за една дискотека. Така че ако някой има претенции, да затворим дискотеките", каза Георги Иванов след срещата.

Треньорът на пловдивчани Бруно Акрапович също коментира срещата:"Справихме се отлично, защото доминирахме над ЦСКА София и бяхме ощетени от съдията. Близо съм до сълзи, как да анализирам мач, в който съдията помага на отбор, който има един играч, струващ колкото целият ми отбор. Този, който се опитва да направи нещо с малко средства, винаги е ощетяван. По този начин не може да напредне българският футбол. Това е недопустимо. Аз не съм човекът, който трябва да ви казва защо така се случва. Бях подразнен от дузпата.
Работихме честно, имахме добра подготовка, независимо, че беше къса. Нямам магическа пръчка, с която да изстискам всичко от тези момчета. Трябва тепърва да вдигам тези момчета, защото новият шампионат започва скоро отново. Момчетата за фантастични и по този начин да им бъде отнет успехът е срам.
Изобщо не ни се отразиха липсващите, това е комплимент за момчетата на терена. Ако бяхме вкарали втори гол, то щяхме да спечелим. Нямаше разлика с финала с ЦСКА София, освен, че ние играхме с втория отбор. Те бяха със същия отбор, както тогава, а сега бяха по-слаби. Няма как да анализираме коронавируса. Имам 9 играчи в карантина. Как да направя подготовката е големият въпрос, но ние отново ще го направим и ще изглеждаме добре", добави Бруно Акрапович.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Виктория Томова и Изабелла Шиникова с нови победи в Белград
Виктория Томова и Изабелла Шиникова с нови победи в Белград
Мидтиланд извоюва третата си шампионска титла на Дания
Мидтиланд извоюва третата си шампионска титла на Дания