НОВИНИ

Режисьорски дебют за Зоуи Кравиц с трилъра "Мигни два пъти" (СНИМКИ)

В главната роля е любимецът на дамите и неин годеник Чанинг Тейтъм

Снимка:
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БТА
17:36, 23.08.2024
Чете се за: 02:27 мин.
По света
Слушай новината

Актрисата Зоуи Кравиц представя режисьорския си дебют с филма „Мигни два пъти“. Психологическият трилър е вече в кината, съобщават от „Александра филмс“.

В главната роля на милиардера Слейтър Кинг влиза любимецът на дамите – Чанинг Тейтъм. Актьорът е в напълно ново амлоа – потаен, мистериозен и опасен. Партнира му актрисата Наоми Аки, която се превъплъти в певицата Уитни Хюстън в "I Wanna Dance With Somebody".

Филмът е създаден от Зоуи Кравиц – дъщерята на музикалната легенда Лени Кравиц и актрисата Лиза Боне, както и годеница на Чанинг Тейтъм. За идеята зад „Мигни два пъти“ звездата от „Дивергенти“ и „Лудия Макс: Пътят на яростта“ споделя:

„Исках да покажа колко е абсурдно, когато хората са принудени просто да забравят. Да забравят и да се преструват, че нищо не е станало. Да се усмихват през болката, но да изричат с очи това, което не могат да кажат на глас. С този филм искам да подчертая колко налудничаво е това, а ключът, през който го показвам са спомените“.

Когато милиардерът Слейтър Кинг среща сервитьорката Фрида по време на благотворителна гала, искрите започват да прехвърчат. Без да се замисли, той я кани на частния си остров за мечтана почивка, заедно с приятелите му, където е истински рай. Лудите нощи се сливат с изгревите и всички се наслаждават на незабравимо изживяване. Никой не иска безгрижната ваканция да приключи. Но след като странни неща започват да се случват, момичето се пита – реално ли е това наистина? Нещо не е наред с това място и Фрида ще трябва да разгадае истината, ако иска да се измъкне жива.

снимки: БГНЕС

Зоуи Кравиц е и сценарист заедно с Е.Т. Файгенбаум. Оператор е Адам Нюпорт-Бера. Музиката е на Чанда Денси. В ролите са също Крисчън Слейтър, Саймън Рекс, Адрия Архона, Кайл Маклоклан, Джина Дейвис и Алия Шаукат.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok
Намерете ни в Google News

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
"Лов на вещици": Учители с коментар за черния списък на "Възраждане"
"Лов на вещици": Учители с коментар за черния списък на "Възраждане"
Индийският премиер Моди призова за мир между Украйна и Русия
Индийският премиер Моди призова за мир между Украйна и Русия