НОВИНИ

Валентин Антов пред БНТ: Трябва да намерим начин да променим нещата (ВИДЕО)

валентин антов бнт намерим начин променим нещата видео
bnt avatar logo
от БНТ
21:46, 17.10.2023
Чете се за: 02:22 мин.
Спорт
Слушай новината

Националът Валентин Антов призна, че отборът на България не е направил достатъчно, за да се отърси от тежката загуба от Литва отпреди няколко дни и тази вечер да покаже друго лице в приятелския двубой срещу Албания.

В крайна сметка "трикольорите" отстъпиха с 0:2 при визитата си в Тирана, а бранителят на италианския Кремонезе сподели пред БНТ, че представителният ни тим трябва да намери начин да промени нещата.

"Всички се питаме защо загубихме. Истина е, че в последно време не показваме добре игри. Албания е качествен отбор с добри футболисти, но трябва да даваме и да искаме повече и да покажем по-голямо самочувствие. Опитахме се да промени някои неща днес и да се вдигнем, но както се видя, явно не беше достатъчно", започна Антов.

"Не бих казал, че сме свикнали да губим, но след като от лагер на лагер си говорим едни и същи места явно сме започнали да свикваме. Трябва да намерим начин да променим нещата. Опитваме се в съблекалнята да намерим причината за тези резултати и съм много нещастен и разочарован, че не успяваме да се променим и да покажем друго лице", каза още той.

Юношата на ЦСКА се опита още да отговори и на въпроса каква промяна е необходима, за да излезе националния отбор от тежката ситуация.

"Трябва всички момчета, които биват викани да дават всичко от себе си на терена. Да дават повече от максимума, повече от това, което се изисква от нас и дори когато нещата не вървят да се показва сърце и желание на терена. Без тези неща не може да се излезе от ситуацията", завърши Валентин Антов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Александър Димитров пред БНТ: Не съм критик на Кръстаич, един селекционер трябва да си мери думите (ВИДЕО)
Александър Димитров пред БНТ: Не съм критик на Кръстаич, един селекционер трябва да си мери думите (ВИДЕО)
"Твоята новина": 10 километра дупки по пътя между три сливенски села
"Твоята новина": 10 километра дупки по пътя между три сливенски села