За последните 15 години се научихме да готвим по-бързо, лесно и вкусно. А заслугата е изцяло на Ути Бъчваров. Най-емблематичното кулинарно предаване в българския ефир отпразнува своя 15 рожден ден на открито с вкусни специалитети, верни приятели и много музика.
За последните 15 години се научихме да готвим по-бързо, лесно и вкусно. А заслугата е изцяло на Ути Бъчваров. Най-емблематичното кулинарно предаване в българския ефир отпразнува своя 15 рожден ден на открито с вкусни специалитети, верни приятели и много музика.
Няма как да е пропуснал нещо. За 15 години Ути като че ли е сготвил всичко. Или не съвсем. Казва, че знае още хиляди неприготвени рецепти.
Ути Бъчваров: "Знаете ли, нещото, което не е сготвено до този момент, е онова свободно време, онова безвремие, което искаме да отделим на приятелите си, затова аз смятам, че през следващите 15 години заедно с Националната телевизия ще сътворим много такива безгрижни моменти, ще отделим време на самите нас и на времето, което не сме отдали на приятелите си."
Тъкмо за приятелите Ути Бъчваров приготви празничен обяд. А най-верни помощници му бяха кулинарите от Асоциацията на професионалните готвачи. За следващите 15 години в ефир Ути си пожела заедно да почистим ненужното и нездравословното от кухнята.
Полицаи от Кюстендил разбиха престъпна група за разпространение на наркотици