НОВИНИ

Анджелина Джоли: С Брад Пит винаги ще сме семейство

Анджелина Джоли призна, че независимо от тежкия си развод с Брад Пит двамата ще останат едно семейство.Актрисата поиска развод миналата година и въпреки че двамата поеха по различен път се надява, че след преживяното ще станат по-силни. Това заяви тя в интервю за Би Би Си.

bnt avatar logo
от БГНЕС
10:07, 20.02.2017
Чете се за: 00:32 мин.
По света
анджелина джоли брад пит винаги сме семейство
„Не искам да казвам много за това, освен, че беше много труден период и ние сме семейство и винаги ще бъдем семейство, ще преминем през това и се надявам да станем по-силно семейство“, каза тя.

Джоли също така заяви, че в момента фокус в нейния живот са децата и начин, по който те могат да се справят със ситуацията.

„Ние сме и завинаги ще бъдем семейство. Боря се с това да намеря начин, по който някак си да ни направя по силни и по-близки“, заяви звездата.

В момента Анджелина се намира в Камбоджа, където представя новия си филм "Първо те убиха баща ми" заедно с децата си.

Джоли е режисьор и съ-сценарист на лентата, която разказва спомените на местен активист и писател, който е бил дете-войник в армията на Червените кхмери. Актрисата пояснява, че посещението в Камбоджа е било като пробуждане за нея и изрази надежда, че филмът ще помогне на местните да говорят открито за този тежък период, жертва на който са станали повече от два милиона души.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Обявиха Адел за поп икона на бъдещето
Обявиха Адел за поп икона на бъдещето
Стотици нелегални мигранти нахлуха на испанска територия
Стотици нелегални мигранти нахлуха на испанска територия