НОВИНИ

​Джъстин Тимбърлейк няма да бъде наказан за снимка в изборна секция в Тенеси

Известният американски певец Джъстин Тимбърлейк няма да бъде наказан за това, че в нарушение на закона, си е направил селфи в изборна секция по време на предварителното гласуване за президентските избори в САЩ.

bnt avatar logo
от БТА
11:04, 26.10.2016
Чете се за: 00:30 мин.
По света
​джъстин тимбърлейк наказан снимка изборна секция тенеси

Снимката Тимбърлейк пусна в своята страничка в Инстаграм. Оказа се, че не се води разследване по случая. Нито избирателната комисия, нито наблюдателите, нито правоохранителните органи са подали жалба за действията на Тимбърлейк в изборната секция.

По-рано телевизионният канал Си Ен Ен съобщи, че Тимбърлейк е пристигнал в родния си щат Тенеси, за да се възползва от правото си на предварително гласуване. Към публикуваното селфи Тимбърлейк призова феновете си да гласуват в предстоящите призидентски избори, като изтъкна, че предварителното гласуване може да бъде достъпно и в техния град.

Миналата година в Тенеси беше приет закон, според който използването на мобилни телефони в изборните секции е разрешено само за "информационни цели", за да се помогне на електората да направи своя избор. Но се забранява правенето на фотографии и видео. Си Ен Ен първоначално съобщи, че прокуратурата в окръг Шелби може да "разгледа" случая с Тимбърлейк и неговото селфи. За нарушението му той е могъл да получи 30-дневна присъда затвор и глоба от 50 долара.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Започна делото срещу депутата от БСП Светла Бъчварова
Започна делото срещу депутата от БСП Светла Бъчварова
Плащаме по-малко лихви за AEЦ Белене
Плащаме по-малко лихви за AEЦ "Белене"