НОВИНИ

Гледат мерките на нападателите от Асеновград

В Районния съд в Асеновград гледат мерките за неотклонение на деветимата задържани и обвинени за побоя над гребците на язовир "40-те извора". На всички са повдигнати обвинения за хулиганството, а на двама от тях и за нанасяне на средна телесна повреда. Около съда има засилено полицейско присъствие.

bnt avatar logo
от БГНЕС
11:50, 30.06.2017
Чете се за: 00:28 мин.
У нас

Задържаните, някои от които с по две обвинения, са Емрал Рамадан, Костадин Мечев, Абдарман Абдарманов, Стефан Димитров, Исмет Лютви, Яшар Сами, Ангел Михайлов, Васил Иванов и Славчо Михайлов. Сред обвинените има баща и син. Някои от обвиняемите имат служебни защитници, но други са наели топадвокатите на Пловдив Красимир Елдъров и Йордан Дабчев. Пред Съдебната палата има близки на някои от задържаните.

Адвокат Елдъров каза, че по негова информация тази сутрин полицията е посетила близките на неговите трима подзащитни с предупреждение да не идват в залата. Той поиска от съда да даде такова разрешение. И съдът се произнесе по това – един представител от семейство да бъде допуснат. Един от подзащитните на адвокат Елдъров е с малка рана на главата. Кога точно е получена ще стане ясно при даване на ход на делото.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Повече сватби край морето през лятото
Повече сватби край морето през лятото
Премиерът Бойко Борисов на срещата на ПСЮИЕ в Дубровник
Премиерът Бойко Борисов на срещата на ПСЮИЕ в Дубровник