НОВИНИ

Искрен Веселинов: Днес разединението е най-малко полезно

Заместник-председателят на ВМРО Искрен Веселинов заяви в студиото на "Още от деня", че Димитър Байрактаров е обиден от начина, по който са подредени листите, но това, по думите му, е техен партиен въпрос.

bnt avatar logo
от БНТ
19:22, 14.02.2017
Чете се за: 00:41 мин.
У нас

Искрен Веселинов смята, че действително всяка от политическите сили запазва правото си да извършва номинациите си по начина, по който позволява нейния устав.

Искрен Веселинов - заместник-председател на ВМРО: Не мога да кажа дали правилно или неправилно са били направени номинациите в НФСБ. Вярвам, че е имало система, по която справедливо са оценени кандидатите. За компрометирани хора, които не са назовани с имена, трудно биха могли да бъдат коментирани. Личната обида никога не е била добър съветник. Мисля, че господин Байрактаров бърка със своята позиция, хубаво би било той да остане в борбата, защото моментът е възлов за идеите на патриотизма и би било редно той да не бъде "удрян" по една или друга причина, още повече без някакви факти и конкретики.

Повече 20 години днешните участници в Обединените патриоти по различен начин сме развивали тезите, които са важни днес, не само за нашата страна, но и за Европа, обясни Искрен Веселинов. Той добави, че в днешния момент разединението е най-малко полезно, независимо дали става дума за отцепване от партия или на личности. Очевидно Обединените патриоти сме обединени, очевидно постигнахме добри резултати на президентските избори и предизвикваме страх на следващите.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
В Добрич откраднаха кутии с дарения
В Добрич откраднаха кутии с дарения
Безработицата падна до 6,7 %
Безработицата падна до 6,7 %