НОВИНИ

Как се подменя състезател преди ринга - говори треньорът на Борис Станчов

Темата за нелепата смърт на един млад боксьор - 21-годишен състезател, който загина на ринга в албанския град Шкодра по време на професионален мач събуди много голям интерес, тъй като имаше много съпътстващи неща покрай нея - промяна на самоличност, а и изобщо как се стигна до този фатален край. Загиналият боксьор се казва Борис Станчов. Гост в студиото на Сутрешния блок по темата бе Венцислав Георгиев, треньор на починалия. Вижте във видеото разговора с него и прякото включване на Паулина Найденова, която беше в клуба в Нови Искър, в който Борис Станчов е тренирал до началото на тази година.

bnt avatar logo
от БНТ
10:07, 24.09.2019
Чете се за: 00:26 мин.
У нас

Борис Станчов се е появявал епизодично в залата и за мачовете, които е имал до момента, те са 5 мисля. От регистрацията му като професионален боксьор това е около година и половина. На всеки мач се е легитимирал като Исус Величков. На мач се отива с лична карта, както се изисква, разказа в студото на Сутрешен блок Венцислав Георгиев, треньор на починалия Борис Станчов.

Венцислав Георгиев, треньор на починалия: Дори на кантара във въпросния ден се качи, подписа се като Исус Величков, след него се подписах аз отдолу. Даже има един документ, който промоутърът издава, като се качи на кантара, колко килограма е, той се подписа като Исус Величков, даде си личната карта и там я гледаха, прибраха я, продължи той.

Вижте повече във видеото.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Радев получи уверение за запазване статута на българите в Тараклийски район
Радев получи уверение за запазване статута на българите в Тараклийски район
Смърт на пътя заради животни без надзор - кой носи отговорност за инцидентите
Смърт на пътя заради животни без надзор - кой носи отговорност за инцидентите