НОВИНИ

Морган Фрийман ще изиграе Колин Пауъл в нов биографичен филм

Морган Фрийман ще влезе в образа на бившия американски държавен секретар Колин Пауъл в нов биографичен филм, който ще се фокусира върху времето, прекарано на поста. По информация на онлайн изданието на сп. „Вараяти“ лентата с участието на 80-годишният Фрийман ще се казва „Пауъл“.

bnt avatar logo
от БГНЕС
17:49, 19.10.2017
Чете се за: 00:24 мин.
Още
морган фрийман изиграе колин пауъл нов биографичен филм

Филмът ще разгледа мандата на държавния секретар по времето на републиканския президент Джорд Буш-син, който продължава от 2001 г. до 2005 г. В него, освен детайли от кариерата му, ще бъде пресъздадена и паметната му реч пред Общото събрание на ООН от 2003 г., с която той настоява за отстраняването от власт на иракския диктатор Садам Хюсеин, след появата на съобщения, че неговите сили разработват ядрено оръжие.

Фрийман ще работи по филма заедно с режисьора Реджиналд Хъдлин. Автор на сценария е Ед Уитуърт. Следващата година ще се окаже натоварена за актьора, тъй като освен в „Пауъл“, той ще вземе участие и в игралния филм „The Nutcracker and the Four Realms“ по приказката „Лешникотрошачката и царят на мишките“ от германския писател Е.Т.А. Хофман.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Все повече ресторантьори от Пернишкия регион залагат на български месни продукти
Все повече ресторантьори от Пернишкия регион залагат на български месни продукти
ТАЗИ ВЕЧЕР: Спортинг (Брага) - Лудогорец в Лига Европа
ТАЗИ ВЕЧЕР: "Спортинг" (Брага) - "Лудогорец" в Лига Европа