САЩ 2020 САЩ 2020 Следи тук
назад

Куриоз: Как откраднато дубайско "Ламборгини" се появи по улиците на Варшава

Откраднато "Ламборгини" с дубайски собственик се появи неочаквано по улиците на Варшава. Спортният автомобил бил управляван от мъж с непалски произход. Ето и подробности за колата, която е прекосила не една и две граници, преди да изчезне и да се появи отново.

Милен Атанасов
от Милен Атанасов
18:15, 22.08.2018
Чете се за: 00:26 мин.
По света

Оригинален дизайн и сполучлив тунинг, на който в момента се радват служители на полицейски паркинг за задържани коли във Варшава. Ден по-рано Ламборгинито се стрелкало по улиците на полската столица, а зад волана гордо седял 29-годишен мъж от непалски произход. Само че истинският собственик на колата бил дубайски гражданин, а спортното возило се издирвало, след като просто изчезнало, докато го транспортирали от Кан към Лондон.

Антони Ржековски, говорител на варшавската полиция: Разследването ни трябва да установи как колата се е озовала в Полша и защо не е пристигнала там, закъдето е пътувала. Трябва да разберем и каква е ролята на 29-годишния задържан във всичко това.

Полските полицаи се надяват да намерят отговори на тези въпроси до пристигането във Варшава на истинския собственик на луксозната кола.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Изтече гратисният период за глоби на водачи без Гражданска отговорност
Изтече гратисният период за глоби на водачи без "Гражданска отговорност"
След случая Олимпик - има ли други дружества в тежко положение?
След случая "Олимпик" - има ли други дружества в тежко положение?