НОВИНИ

Празничните послания на звездите

Звезди от света на киното и музиката изпратиха послания на феновете си за предстоящите празници. Част от знаменитостите изразиха надежда, че светът ще се обедини през 2017 г., а други разказаха спомените си за Коледа, изобилстваща от храна и подаръци.

bnt avatar logo
от БТА
13:24, 19.12.2016
Чете се за: 00:40 мин.
Още
празничните послания звездите

"Весели празници! 2016 г. беше интересна, трудна година, така че нека се обединим и да изпълним 2017 г. с любов", каза актьорът и певец Уил Смит.

Екранната му партньорка във филма "Косвена красота" Хелън Мирън пожела: "Бъдете доволни, щастливи и изпълнени с надежда. Бъдете миролюбиви и нека всички работим в посока за постигане на мира през новата година, защото вече е време".

Канадската певица Шаная Туейн сподели, че обича да е заобиколена със сняг по празниците. "Идвам от много студена част на Канада, където винаги има сняг. Харесвам традиционната Коледа, затова предпочитам тихата и приглушена обстановка на празника", допълни тя.

Актьорът Лиъм Нийсън каза, че също спазва традициите: "Аз и двамата ми сина празнуваме Коледа много, много традиционно. Имаме доста храна, може би твърде много храна, и по-малко подаръци, и отправяме молитви с благодарност. Това е много специално време от годината".

Рок изпълнителят Мерилин Менсън обаче коментира, че "мрази Коледа" по време на Британските награди за мода за 2016 г. в Лондон. "Прекарвам всяка Коледа без елха. Отскоро се чувствам като от "Коледата на Чарли Браун", тъжното дърво, Гринч", каза той.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ГЕРБ и РБ най-вероятно ще правят правителство
ГЕРБ и РБ най-вероятно ще правят правителство
Прекратиха членството на Петър Москов в ДСБ
Прекратиха членството на Петър Москов в ДСБ