НОВИНИ

Спас Гърневски: Иво Христов изстреля автоматичен откóс към народа си

В студиото на „Още от деня“ депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски заяви, че с изказването си за българския народ депутатът от БСП Иво Христов е изстрелял „автоматичен откос към народа си“ и допълни, че опозицията още от началото използва език на реваншизъм, провокиран от разочарованието, че за пореден път е изгубила парламентарните избори.

bnt avatar logo
от БНТ
18:40, 09.11.2017
Чете се за: 00:37 мин.
У нас

Спас Гърневски припомни, че всеки депутат в Народното събрание трябва да помни три неща.

Спас Гърневски, ГЕРБ: Първо,в момента, в който прекрачи прага, става депутат на целия народ, а не само на тези, които са го избрали. В тази свещена зала се кове съдбата на всеки един българин и на поколения напред. Второ, в Народното събрание трябва да се сложат онези важни неща във всеки аспект, които са в интерес на всички българи. Трето, всеки може да харесва някой народ, но в този парламент център трябва да бъде България. Тогава става по-лесно да се говори за страната, независимо кой от кого е избран.

Той отбеляза, че не се спазват елементарни принципи на демокрацията и още от първата секунда на управлението не е бил даден шанс на управляващото мнозинство.

Спас Гърневски, ГЕРБ: Езикът на реваншизма се говори от първата минута. Опонентите от БСП не можаха да преглътнат загубата си. Те са обидени на българския народ, че не печелят те, а за трети път спечели Бойко Борисов.

Гърневски заяви, че депутатите от опозицията се „страхуват“ от икономическия подем на България, защото според него се интересуват само от Русия.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Полша отхвърли възможността за излизане от Европейския съюз
Полша отхвърли възможността за излизане от Европейския съюз
Центърът за медиация във Варна стана на две години
Центърът за медиация във Варна стана на две години