НОВИНИ

Има ли противоречие в действията на Роналдо на Евро 2020?

кристиано роналдо възнегодува бутилки масата
Снимка: колаж, БНТ, БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
15:27, 16.06.2021
Чете се за: 02:30 мин.
Спорт
Слушай новината

Ден след като звездата на португалския национален отбор Кристиано Роналдо предизвика скандал с премахването на безалкохолна напитка от масата си за пресконференции, в социалните мрежи бързо се появиха снимки, на които се вижда, че в миналото той е подкрепял компанията и нейните продукти.

Преди първия мач на иберийците футболистът на Ювентус демонстративно отмести напитката, настоявайки да бъде заменена с вода. Това веднага се отрази негативно на компанията, която е спонсор на Евро 2020.

Феновете на Кристиано Роналдо са останали объркани от реакцията му, след като се появиха снимки и стари видеоклипове, на които той рекламира въпросната марка.

Като играч на Манчестър Юнайтед нападателят беше лице и на други продукти, които не се славят като особено здравословни.

В интерес на истината, това се е случвало преди много години. В последно време футболистът спазва много строг режим, за да бъде в отлична форма на 36 години.

От УЕФА вече публикуваха изявление в отговор на действията на Роналдо, в което се казва, че "всеки има право на своите предпочитания за напитки", както и че всеки има различни "вкусове и нужди".

Кристиано Роналдо не беше единствената звезда, която реагира на продуктите на спонсорите на Евро 2020. Пол Погба реши да отмести бутилка с бира от масата си по време на пресконференцията след победата с 1:0 над Германия.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Играчите на Финландия отново подкрепиха Ериксен (Снимки)
Играчите на Финландия отново подкрепиха Ериксен (Снимки)
Арда среща кошмар на Лудогорец в Лигата на конференциите
Арда среща кошмар на Лудогорец в Лигата на конференциите