НОВИНИ

Имобиле благодари на майка си след гола на Евро 2020

Чиро Имобиле
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БГНЕС
12:58, 12.06.2021
Чете се за: 01:30 мин.
Спорт
Слушай новината

Нападателят на националния отбор на Италия Чиро Имобиле не пропусна да благодари на майка си, след като отбеляза едно от попаденията при победата на Скуадра Адзура над Турция с 3:0 при откриването на Евро 2020.

Италия и Турция дадоха старт на Европейското първенство на "Стадио Олимпико" в Рим, а Имобиле отбеляза втория гол за четирикратните световни шампиони.

"Показахме търпение през първото полувреме. Турция е силен отбор. Опитахме се да ги уморим, като движехме топката наляво и надясно и се опитвахме да разредим пространствата. За съжаление, ни беше трудно да пробием тяхната стена. След гола те трябваше да отворят повече пространства и тогава нашите качества си проличаха. Искам да благодаря на майка ми, че ми е дала усещането как да бъда на точното място в точното време", сподели Имобиле след успеха.

"Това бе първото състезание от едно дълго пътуване. Сега трябва да има ентусиазъм, но трябва да останем смирени. Трябва да сме наясно, че можем да се съревноваваме с всеки, ако показваме на терена това, което показахме днес", допълни централният защитник на Италия Леонардо Бонучи.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Опасно време с бури и градушки през целия уикенд
Опасно време с бури и градушки през целия уикенд
Евро 2020 влезе и в сладкарството
Евро 2020 влезе и в сладкарството