НОВИНИ

Италианска звезда също премахна бутилките с безалкохолно

италианска звезда също премахна бутилките безалкохолно
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
18:16, 17.06.2021
Чете се за: 01:55 мин.
Спорт
Слушай новината

Звездата на италианския национален отбор по футбол Мануел Локатели се превърна в поредния играч на Евро 2020, който се „закачи“ с рекламодателя на шампионата, произвеждащ безалкохолни напитки.

Популярната газирана течност беше поставена пред халфа, в момента, в който той трябваше да седне за пресконференцията след мача срещу Швейцария (3:0). Футболистът обаче реши да постави бутилка вода точно пред микрофона си, преди да избута бутилките с безалкохолна напитка в страни.

Италианският национал последва реакцията на Кристиано Роналдо, който демонстративно премахна бутилките с Coca-Cola, за да сложи вода на масата си.

36-годишният португалец след това беше последван и от Пол Погба. Играчът на Франция обаче реши да премахне бутилка с бира от масата за пресконференции.

От УЕФА обявиха, че няма да се месят в предпочитанията на футболистите.

„На играчите се предлага вода, заедно с Coca-Cola и Coca-Cola Zero Sugar, при пристигане за пресконференции. Всеки има право на своите предпочитания за напитки“, заяви говорител на европейската централа.

Треньорът на Русия Станислав Черчесов обаче е на различно мнение от Кристиано Роналдо и Мануел Локатели, отпивайки от безалкохолното.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
МРРБ за "Автомагистрали": Авансово раздаване на пари и огромен инвестиционен риск
МРРБ за "Автомагистрали": Авансово раздаване на пари и огромен инвестиционен риск
Атракция в Русе: Полет над града с туристически балон
Атракция в Русе: Полет над града с туристически балон