НОВИНИ

Какво каза Роналдо на Тибо Куртоа след отпадането?

Кристиано Роналдо
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
14:03, 28.06.2021
Чете се за: 03:47 мин.
Спорт

Какво каза Кристиано Роналдо на Тибо Куртоа след последния съдийски сигнал на мача между Португалия и Белгия? В социалните мрежи веднага се появиха спекулации по темата, но в крайна сметка вече знаем какви са били думите на звездата на Ювентус към вратаря.

Кристиано Роналдо е заявил на Тибо Куртоа, че белгийският отбор е извадил късмет в двубоя от 1/8-финалите на Евро 2020.

Португалия отпадна в плейофите след поражение с 0:1. Единственото попадение в срещата реализира Торган Азар.

Поздравявайки се след края на срещата камерите уловиха момент, в който разочарованият Кристиано Роналдо проведе кратък разговор със стража на Реал Мадрид.

В официалния профил на Евро 2020 в “Туитър” беше публикуван диалогът, в който Роналдо казва, че тимът на Белгия е извадил „късмет“, тъй като „топката не е искала да влезе днес“. Футболистът на Ювентус пожела успех на Тибо Куртоа след това.

По време на клипа Кристиано Роналдо носи капитанска лента в ръката си. Малко преди това, в изблик на ярост от отпадането, той я хвърли на тревата.

След като поздрави съперниците си в този мач - Ромелу Лукаку и Кевин де Бройне, Роналдо хвърли за втори път капитанската лента на земята, докато се насочваше към тунела. След това започна да я рита напред по тревата, докато представител на треньорския щаб на Португалия не я взе, за да извади футболиста от неловката ситуация. Той се опита да успокои петкратния носител на Златната топка, но без успех.

На лентата, която Кристиано Роналдо носи на ръката си като капитан, е написано: „Респект“.

На следващия ден звездата на отбора написа в социалната мрежа „Инстаграм“: „Не постигнахме желания резултат и напуснахме надпреварата по-рано, отколкото искахме. Но ние се гордеем с нашия път, дадохме всичко, за да защитим титлата европейски шампиони и този отбор доказа, че все още може да достави много радост на феновете.“

„Нашите привърженици бяха невероятни в подкрепата си към отбора от началото до края. Тичахме и се борихме за тях, за да оправдаем доверието, което ни показаха. Не беше възможно да стигнем там, където всички искахме, затова ви представяме нашите искрени и дълбоки благодарности. Поздравления за Белгия и успех на всички отбори, които продължават напред в състезанието. Що се отнася до нас, ние ще се върнем по-силни“, написа още Роналдо.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
“Автомагистрали”: Пред колапс сме заради блокирани сметки
“Автомагистрали”: Пред колапс сме заради блокирани сметки
До няколко седмици се очакват много повече пациенти с делта вариант на COVID-19
До няколко седмици се очакват много повече пациенти с делта вариант на COVID-19