НОВИНИ

Любо Ганев призова феновете да подкрепят националния отбор в "Арена Армеец"

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:22, 24.06.2022
Чете се за: 01:55 мин.
Спорт
любо ганев призова феновете подкрепят националния отбор арена армеец
Снимка: БФ Волейбол
Слушай новината

Президентът на БФ Волейбол Любо Ганев призова всички фенове на мъжкия национален отбор да го подкрепят в зала "Арена Армеец" в оставащите три двубоя от турнира Лига на нациите.

В интервю за сайта на федерацията Ганев сподели, че именно публиката е оказала решаващо влияние за успеха на "лъвовете" с 3:0 срещу Иран на старта на турнира в София.

"Публиката имаше огромен принос за победата ни над Иран в първия двубой. Говорих и с треньорите, и с момчетата. Подкрепата от трибуните им е дала буквално криле. Иран е изключително силен тим, а ние победихме с 3:0. Очаквам залата да бъде още по-пълна довечера, защото имаме нужда от всеки фен. Очакват ни три прекрасни волейболни дни, които стартират днес срещу Австралия, а през уикенда играем срещу САЩ и Бразилия. Българският фен обича силните, а нашият млад отбор става все по-добър. С подкрепата на запалянковците съм сигурен, че можем да спечелим и трите двубоя. Аз ще съм в залата и ще ви чакам", заяви Ганев.

Тази вечер от 20.00 часа момчетата на Николай Желязков излизат в търсене на втората си победа в Лигата на нациите, а съперник ще бъде отборът на Австралия, който до този момент е единственият състав без нито един успех в лигата.

В последните си две срещи у нас пък българите ще се изправят срещу САЩ (25 юни) и Бразилия (26 юни).

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Еньовден е! Днес билките имат магична сила
Еньовден е! Днес билките имат магична сила
Шатъл бус свързва летище Пловдив с центъра на града
Шатъл бус свързва летище Пловдив с центъра на града