НОВИНИ

Подновиха сватбените фотосесии в Ухан, спешните медицински екипи си тръгнаха от града

Теодора Гатева
от Теодора Гатева
22:58, 16.04.2020
Чете се за: 00:49 мин.
Любопитно
подновиха сватбените фотосесии ухан спешните медицински екипи тръгнаха града

В Ухан последните лекари, които по спешност пристигнаха в най-тежкия момент, за да помагат в борбата с епидемията, напуснаха града. А сред най-нетърпеливите, които се възползваха от връщането към нормалното ежедневие, бяха влюбените.

Хиляди жители на Ухан се събраха, за да се сбогуват с последната група медицински работници, пристигнали от други части на Китай за да помагат в борбата с COVID 19. Изпращането беше емоционално и за двете страни.

Сред последните, които напускат града, от който тръгна пандемията, са 186 лекари и медицински сестри от Пекин. Те са в Ухан от края на януари и за тези месеци са спасили живота на стотици хора. Казват, че ще останат свързани със столицата на провинция Хубей завинаги. А следващата пролет се надяват да могат да доведат семействата си.

Влюбена двойка направи сватбената си фотосесия. Тя е рецепционистка, той работи на летището. Трябвало да си кажат заветното Да, на 20 Февруари 2020. Месец по-рано обаче Ухан е поставен под пълна карантина. Двамата влюбени остават разделени до края на март.

Пан Джин: Видео-чатове и он-лайн компютърни игри - само с това разполагахме.

Яо Бин: Разбира се, карантината се отрази на отношенията ни, но ние не се предадохме. Разбрахме какво ни липсва, научихме много неща един за друг. Това направи връзката ни много по-здрава.

Преди броени дни станали семейство, след като сключили граждански брак. Ще празнуват официално в края на май. Но са сред първите, които се възползват от вдигането на забраната в Ухан за любимите на китайските влюбени сватбени фотосесии!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Забранява се влизането и излизането от София от 00:00 часа тази вечер
Забранява се влизането и излизането от София от 00:00 часа тази вечер
Икономиката на САЩ ще се възстановява поне две години
Икономиката на САЩ ще се възстановява поне две години