НОВИНИ

Предимно слънчево със сутрешни мъгли

Снимка: Татяна Добролюбова
bnt avatar logo
от БНТ
05:55, 21.10.2024
Чете се за: 01:32 мин.
У нас
Слушай новината

В сутрешните часове днес на места в низините и около водните басейни ще има мъгла. Минималните температури ще бъдат между минус 2° и 3°, в София - около 0°. През деня ще бъде предимно слънчево. Временни увеличения на облачността, ще има над крайните западни райони. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 15° и 20°, в София – около 18°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен предимно северен вятър. Максималните температури ще бъдат между 14° и 16°. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.

В планините ще бъде слънчево. Ще духа слаб източен, по високите части – умерен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 12°, на 2000 метра - около 8°.

През следващите дни времето ще бъде предимно слънчево. Вятърът ще е слаб от изток-североизток, сутрин в много райони ще стихва и преди обяд на места в равнинната част от страната ще бъде мъгливо или с ниска слоеста облачност. Минималните температури ще бъдат между 0° и 5°, а дневните слабо ще се повишат и в сряда максималните ще са между 17° и 22°.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok
Намерете ни в Google News

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Старт на отоплителния сезон, пускат поетапно парното
Старт на отоплителния сезон, пускат поетапно парното
Молдова обърна гръб на ЕС, има ли руска намеса?
Молдова обърна гръб на ЕС, има ли руска намеса?