НОВИНИ

Род Стюарт договори споразумение за участие в побой

род стюарт договори споразумение участие побой
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БГНЕС
18:17, 30.01.2021
Чете се за: 01:50 мин.
По света
Слушай новината

Рок легендата Род Стюарт и синът му са постигнали сделка с прокурорите от Южна Флорида заради обвинения за участие в побой, произтичащи от конфронтация в навечерието на 2020 г. в The Breakers в Палм Бийч, съобщи „Сън Сентинел”.

Адвокатите обявиха, че няма да има процес по делото, по което певецът е обвинен, че е ударил охранител в гърдите. Условията на споразумението не бяха разкрити.

Според доклада на полицията в Палм Бийч инцидентът се е случил, когато на дечурлига от обкръжението на Стюарт бил отказан достъп до частна детска парти зона около 23.00 ч. на 31 декември 2019 г.

Изпълнителят и неговият антураж отказали да си тръгнат, след като били уведомени от охраната, че са „неоторизирани“, заяви полицията.

Групата със Стюарт, 76 г., и неговия син Шон Стюарт, 40 г., ставала „все по-шумна и предизвика сцена“, сочи докладът за инцидента.

Това, което се случило през следващите няколко секунди, довело до отпор срещу двамата мъже.

Според полицията първо Шон Стюарт влязъл в спор с 34-годишния охранител, който сложил ръка на гърдите на Стюарт и му казал да се дръпне и да освободи място. След това Стюарт бутнал охранителя.

В този момент сър Род пристъпил напред и ударил охранителя в „лявата си част на гръдния кош“. Двама служители на хотела потвърдиха това в дадени под клетва свидетелски показания.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Лудогорец обърна Динамо (Киев)
Лудогорец обърна Динамо (Киев)
Григор Димитров срещу Даниел или Харис на старта на подгряващия турнир в Мелбърн
Григор Димитров срещу Даниел или Харис на старта на подгряващия турнир в Мелбърн