НОВИНИ

Тодор Неделев преподписа с Ботев (Пд) и заяви: Ботев е отборът на сърцето ми

тодор неделев преподписа ботев ботев отборът сърцето
bnt avatar logo
от БНТ
14:23, 22.07.2021
Чете се за: 01:55 мин.
Спорт
Слушай новината

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев сподели, че е истински щастлив от подписания нов договор с "канарчетата".

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Българският национал ще защитава "жълто-черната" фланелка още две години, като в новия му контракт с Ботев е включена и опция за удължаване с още една година.

"Щастлив съм, че подписах този дългоочакван договор с отбора на Ботев (Пловдив). Новият ми контракт с клуба е за 2+1 години. Истински щастлив съм, че ще продължа да защитавам цветовете на Ботев и се надявам след тази тежка контузия да възвърна колкото се може по-бързо формата си, за да помагам на отбора и да радвам привържениците на тима" сподели Неделев на пресконференция.

"Три години и половина не бях в Ботев, бях в Германия и съм щастлив, че съм в Ботев. Щом са минали десет години и още съм в Ботев, всички трябва да разберат, че това е отборът на сърцето ми. Нямах предложения от други отбори, защото няма отбор, който да привлече футболист, отсъствам толкова много от терените заради контузия. В този момент моята цел беше да се възстановя и да подпиша с Ботев. Решението е най-вече на доктора и рехабилитаторите на отбора кога ще се завърна на терена. В момента се чувствам добре, започнах пълноценни тренировки с отбора, но ще ми трябва още известно време, за да почна да играя", допълни още офанзивният футболист.

Снимка: ПФК Ботев (Пловдив)

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Нови ограничения за неваксинираните в Италия
Нови ограничения за неваксинираните в Италия
Китай отказва участие във втората фаза от изследвания за произхода на COVID-19
Китай отказва участие във втората фаза от изследвания за произхода на COVID-19