НОВИНИ

Треньорът на Дания едва сдържа сълзите си, запитан за Ериксен

Каспер Хюлманд
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
12:11, 13.06.2021
Чете се за: 01:37 мин.
Спорт
Слушай новината

Селекционерът на Дания Каспер Хюлманд даде изключително емоционална пресконференция след мача с Финландия (0:1) от Евро 2020. Очите на наставника бяха пълни със сълзи по време на отговорите му най-вече свързани с Кристиан Ериксен.

Полузащитникът на Интер колабира на терена в края на първото полувреме, като се наложи медицинският екип да му прави сърдечен масаж, за да го върне към живота. Ериксен в момента е в болница, контактен и в стабилно състояние.

„Беше наистина тежка вечер, в която всичко случило се ни напомни кои са най-важните неща в живота“, сподели 49-годишният треньор, който похвали своите играчи въпреки загубата.

„Най-значими са взаимоотношенията между хората. Това са онези хора, които са близо до нас. Това са семейството и приятелите“, добави наставникът.

„Всичко, всичко, всичко – нашите мисли са с Кристиан и неговото семейство“, каза Каспер Хюлманд.

„Много се гордея с футболистите си. Кристиан е един от моите приятели. Имахме избор дали да доиграем мача днес или в неделя, но самите футболисти решиха да продължим, след като стана ясно, че Кристиан е в съзнание и стабилно състояние. Всички бяхме емоционално сринати“, коментира още Хюлманд.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Фестивалът "Вино и храна" се провежда във Варна
Фестивалът "Вино и храна" се провежда във Варна
Към 12.00 ч.: Опашката на "Кулата" е само от тирове
Към 12.00 ч.: Опашката на "Кулата" е само от тирове