НОВИНИ

Водачите на листите на ПП АБВ: Доц. Атанас Мангъров, д-р Пламена Заячка и Христо Колев

водачите листите абв доц атанас мангъров пламена заячка христо колев
Снимка:
bnt avatar logo
от БНТ
17:49, 28.02.2021
Чете се за: 02:15 мин.
Избори 2023
Слушай новината

ПП АБВ представи кандидатите си за народни представители в 23, 24 и 25 МИР в София. Това са съответно доц. Атанас Мангъров, д-р Пламена Заячка и Христо Колев. Имената им обяви лидерът на партията Румен Петков по време на пресконференция. Листите ще бъдат регистрирани утре.

"В листите ни са хора, които са доказали професионално себе си и способността си да защитават националния и обществения интерес", каза Румен Петков.

„Енергията я има във всички възрастови групи, но близо 1/3 от 35-те кандидати, които сме номинирали, са до 40-годишна възраст. Това ме кара да съм убеден, че сме носители на промяната. Благодаря на тези, които се ангажират с подкрепата си за нашата политика и нашата кампания. Продължаваме да сме притеснени от това, че в кампанията няма да се говори за политика и политически и управленски решения а по-скоро ще бъде фокусирана върху насаждането на страх. Искам да подчертая с голямо удоволствие и респект към нашите кандидати в трите района, че мислите ни излъчват енергия и достойнство, характер.

Горд съм, че в листите ни има 6 хабилитирани лица, трима лекари, трима юристи, хора, ангажирани с националната сигурност, икономиката и администрирането. Това богатство от личности отразява нуждите на София. Те са носители на това достойнство и тази сила на българския интелект, които са ни правили и трябва да ни правят горди европейци.

Сърдечни благодарности изказвам, не защото така се говори в такива случаи, а защото съм убеден и изразявам мнението на мнозина, за ангажимента на доц. Атанас Мангъров. Ако днес нещо липсва на нашето общество, то е реалният анализ на ситуацията и предоставяне на необходимата информация на гражданите, за да могат те да направят своята оценка на действията и бездействията на институциите в национален, европейски и световен мащаб“, каза Румен Петков.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Стойка Кръстева след второто злато от Купа "Странджа": Голямата ми цел е олимпийски медал
Стойка Кръстева след второто злато от Купа "Странджа": Голямата ми цел е олимпийски медал
Ботев (Пловдив) е все още без успех за 2021 г.
Ботев (Пловдив) е все още без успех за 2021 г.