НОВИНИ

"Рок в Рила" от 30 август

Фенове на рока ще се съберат за поредна година на фестивала "Рок в Рила".

bnt avatar logo
от БНТ
18:12, 26.08.2014
Чете се за: 00:40 мин.
У нас
Фенове на рока ще се съберат за поредна година на фестивала "Рок в Рила". На ново място и с нова програма, тази година за рокаджиите ще има както класически парчета, така и изненади от световно ниво. От 2003 година с. Бели Искър трепери под рок звуци, а тази година за първи път фестът ще е в Боровец.
Михаил Янов, продуцент: "Новото тази година е, че ние започваме в курорта Боровец една доста дълга програма, хубава програма на такива музикални изяви и началото е с "Рок в Рила" на 30 август тази година и също така новото е, че ще имаме едни малки международни участия, които са изненади, все още не са обявени."
Фестивалът за поредна година ще събере любителите на неостаряващия рок. На сцената феновете ще видят млади български групи като специални гости и непреходните български банди като БТР, Хоризонт и Реванш.
Наско, БТР: "Могат да очакват много нови песни, някои от тях дори не са чували."
Естествената акустика и красивата природа допринасят за привличането на рок феновете от страната. И тази година организаторите гарантират грандиозно шоу и много силни емоции, а за догодина обещават връщането на традицията за двудневен рокенрол фест.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Може ли да се очаква пробив в преговорите за мир в Източна Украйна
Може ли да се очаква пробив в преговорите за мир в Източна Украйна
Значително обновяване в листите на БСП, констатира Михаил Миков
Значително обновяване в листите на БСП, констатира Михаил Миков