НОВИНИ

Апелативният спецсъд потвърди ареста на задържаните от летище София

Апелативният специализиран наказателен съд потвърди наложените на първа инстанция мерки за неотклонение „задържане под стража“ на двамата гранични полицаи от Аерогара София и двамата граждани на Бангладеш, задържани на 25 май 2017 г. при специализирана операция на ГДБОП, ДАНС, Дирекция „Вътрешна сигурност“ на МВР и Специализираната прокуратура, съобщиха от прокуратурата.

bnt avatar logo
от БГНЕС
16:14, 01.06.2017
Чете се за: 00:19 мин.
У нас
апелативният спецсъд потвърди ареста задържаните летище софия

На 26 май 2017 г. на четиримата бяха повдигнати обвинения за участие в организирана престъпна група и незаконно превеждане на чужди граждани през държавната граница на България. Двамата гранични полицаи бяха обвинени и за подкуп.

Отчитайки събраните доказателства, тежестта на престъпленията и опасността обвинените да се укрият или да извършат друго престъпление, Специализираният наказателен съд определи най-тежката мярка за неотклонение на четиримата. Определението бе обжалвано.

Апелативният специализиран наказателен съд прие изцяло тезата на Апелативна специализирана прокуратура, че решението на първата съдебна инстанция от 26 май 2017 г. е правилно и законосъобразно.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Спортни състезания, песни и танци за Деня на детето в Благоевград
Спортни състезания, песни и танци за Деня на детето в Благоевград
Започват проверки за чистотата на морската вода по Черноморието
Започват проверки за чистотата на морската вода по Черноморието