НОВИНИ

Тежка катастрофа затвори магистрала "Тракия" (СНИМКИ)

Две тежки верижни катастрофи затвориха двете платна на АМ "Тракия" в района на Ихтиман рано тази сутрин. Най-малко девет души са ранени и са закарани в столичната болница "Света Анна". Това потвърдиха за БНТ от лечебното заведение. Десетки автомобили са блокирани на магистралата. Трафикът е пренасочен през обходен маршрут през Ихтиман до пътен възел Мухово. Рано сутринта в района на двата инцидента имаше гъста мъгла.

bnt avatar logo
от БНТ
08:05, 05.07.2017 (обновена)
5091
Чете се за: 00:23 мин.
По света

В социалните мрежи потребители пишат, че при Ихтиман повече от 50 минути колоната от автомобили не помръдва. Това е така, тъй като според свидетелските разкази двете платна са затворени и на колите се налага да се връщат през аварийната лента.

Младен Маринов - гл. секретар на МВР: Няма информация за загинали. Инцидентът се е случил на 45-ти километър. Първи сигнал постъпва в 5:57 часа и след това другите. Около 40 коли са участвали. Районът е силно замъглен, има и дим от намиращо се в близост сметище и за това колегите все още не могат да дадат пълна картина. 5 души са откарани в болница. Все още не може да се каже какви са щетите. Продължава спасителната операция. На място има изпратени 14 линейки.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Синдикатите на МВР: Положението е нетърпимо
Синдикатите на МВР: Положението е нетърпимо
САЩ са готови да противодействат на Пхенян
САЩ са готови да противодействат на Пхенян