НОВИНИ

"Имам млад учител" - кампанията приключва годината с два успешни сезона

ЕКИПЪТ ОТ ЖУРНАЛИСТИ ВЕЧЕ ГЛЕДА КЪМ ТРЕТИЯ СЕЗОНЕдна от най-успешните рубрики на " По света и у нас " -" Имам млад учител" събира все повече фенове и гледания в сайта на БНТ.

Елиана Димитрова
от Елиана Димитрова
07:51, 27.12.2015
Чете се за: 00:48 мин.
Още
имам млад учител кампанията приключва годината два успешни сезона

През май и през септември ви представихме историите на единадесет млади учители - Александър Халачев, Румяна Миневска, Николай Николов, Мария Георгиева, Елиз Гагосян, Рени Тончева, Лидия Стефанова, Геновева Целкинска, Николай Николов, Моника Тодоринска,Гергана Миленова,Васка Трифонова и Боряна Петкова.

Вярвам, че за всички е ясна идеята - да ви покажем, че има и млади хора, които искат да бъдат учители!

Само след няколко години огромна част от българските преподаватели ще се пенсионират и има реална опасност да няма кой да учи децата ни. Нека единадесетте, които ви показахме, бъдат примера, че надежда има.

И още - пишете ни за млади учители, които вие познавате, и които са ви направили впечатление. Пишете ни какво точно е интересното и различното при тях, какво е вдъхновяващото, а не просто защото са от вашето училище или преподават на децата ви. Най-добрите от тях ще покажем при следващите сезони на рубриката. Предложения вече има - хора ни пишат във Фейсбук или ни се обаждат лично. Ние ви предлагаме да правите вашите предложения на новата страница на новините на БНТnews.bnt.bg в рубриката MY NEWS.

Ясно е, че не можем да снимаме всички млади учители, но добре е тези, които ни предлагате да бъдат наистина смислени и амбицирани млади хора.

Благодарим предварително! Очакваме вашите предложения!

Екипът на " Имам млад учител": Елиана Димитрова, Милена Кирова, Диана Тодорова, Косара Николаева
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Стефановден е!
Стефановден е!
2015 - годината на Промените в Куба
2015 - годината на Промените в Куба