НОВИНИ

Продължават догадките за името на най-новия принц

Британският принц Хари е поканил по-големия си брат Уилям да му бъде кум на сватбата. Макар и да беше очаквана, след като бъдещият младоженец кумува на принц Уилям и Кейт Мидълтън, поканата идва на доста късен етап. Един друг въпрос обаче продължава да витае - какво е името на младия принц, който се роди в понеделник.

Джанан Дурал
от Джанан Дурал
19:50, 26.04.2018
Чете се за: 00:35 мин.
По света

Принцовете Уилям и Хари може и да са ангажирани с новородени бебета и предстоящи сватби, но все така спазват ангажиментите си като членове на кралското семейство. На служба в катедралата Уестминстър, принц Уилям намекна за възможен вариант за името на своя най-малък син. На шега, че австралийският посланик Джери Матапаре би искал бебето да бъде кръстено на него, младият татко отвърна:

Принц Уилям, Херцог на Кеймбридж: Джери е силно, хубаво име.

Водещи според букмейкърите, обаче, остават Албърт и Филип, но всъщност традицията повелява кралските особи да имат не едно, а цели три имена, така че възможностите са безкрайни, но възможността за кум на принц Хари беше само една - брат му Уилям.

Хари беше обещал да държи такава реч на сватбата на батко си и Кейт Мидълтън, че всички да се изчервят, а дали Уилям ще му върне жеста - ще разберем на 19-ти май.

В списъка на гостите, поканени на приема след сватбата на Хари и Мегън Маркъл, попаднаха и емблематичните Спайс Гърлс, но не е известно дали ще изненадат младоженците и с музикален поздрав.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Представители на военния комитет на ЕС посетиха авиобаза Граф Игнатиево
Представители на военния комитет на ЕС посетиха авиобаза "Граф Игнатиево"
​Протестите на опозицията в Армения продължават
​Протестите на опозицията в Армения продължават