НОВИНИ

Експлозия в лондонското метро (СНИМКИ / ВИДЕО)

Експлозия е избухнала в метрото в Западен Лондон на метростанция "Парсънс Грийн". По непотвърдени данни има пострадали хора. Броят им не се съобщава, но взривът е предизвикал паника. Свидетели твърдят, че пострадалите имат рани по лицата си. Мястото е отцепено и влаковете са спрени. Въоръжени полицаи са изпратени в райони. Съобщава се за евакуация на пътници от метрото.

bnt avatar logo
от БТА
10:56, 15.09.2017 (обновена)
5282
Чете се за: 00:28 мин.
По света
;

На снимки в Twitter се вижда пластмасова кофа, но няма щети по вагона. Засега не се знае какво е причинило взрива. Той е в лондонския район Фулхам, където пасажери от метрото слизат от влака.

;

Полицията в британската столица съобщи, че е уведомена за инцидент на станция "Парсънс Грийн" в западната част на града. Полицаи вече са на място. Една жена каза пред Ройтерс, че е била ранена при блъсканицата заради избухналата паника. Операторът на лондонското метро съобщи, че влаковете по цялата линия са спрени, предаде Асошиейтед прес.

;

Според телевизия Скай нюз взривът, избухнал в лондонското метро, е бил сравнително слаб, но е имало паника, съобщи ТАСС.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Руски ракети поразиха обекти на Ислямска държава
Руски ракети поразиха обекти на "Ислямска държава"
Светът осъди поредната севернокорейска провокация
Светът осъди поредната севернокорейска провокация