Мик Джагър ще плати солидна сума на бременната с осмото му дете балерина

Фронтменът на британската рок група "Ролинг стоунс" Мик Джагър е обещал да плати солидна сума на балерината, която е бременна с осмото му дете, пише в. "Сънди мирър".

от БТА
15:46, 28.08.2016
Чете се за: 00:38 мин.
По света
мик джагър плати солидна сума бременната осмото дете балерина

През юли беше оповестено, че 72-годишният рокаджия отново ще става татко. Майка на детето е 29-годишната Мелани Хамрик от трупата на Американския балетен театър в Ню Йорк. Бебето е заченато по време на турнето на "Ролинг стоунс" в Южна Америка по-рано през тази година. Очаква се осмото отроче на Джагър да се роди през декември.

Според източници от обкръжението му, Мик Джагър ще плаща 15 000 долара месечна издръжка за детето до навършването на пълнолетие. Общата сума възлиза на около 3,2 милиона долара.

Рокаджията също така е обещал да заплаща разходите за къщата, в която избере да живее Мелани Хамрик с детето. Балерината понастоящем е жителка на Ню Йорк, но може да реши да се премести в Лос Анджелис, за да е по-близо до Джагър, или да се установи в Кънектикът, където се намира семейството й.

Мик Джагър по-рано изясни, че отношенията му с Мелани Хамрик не са сериозни и обвързващи. Това обаче няма да му попречи да се грижи за нея и бъдещото им отроче.

Фронтменът на "Ролинг стоунс" има седем деца на възраст между 45 и 17 години. Четири от тях са от дългогодишната му партньорка Джери Хол, която понастоящем е съпруга на медийния магнат Рупърт Мърдок, припомня изданието.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Русия отмени забраната за чартърни полети за Турция
Русия отмени забраната за чартърни полети за Турция
Турската армия е убила 25 членове на кюрдски формирования в Сирия
Турската армия е убила 25 членове на кюрдски формирования в Сирия