НОВИНИ

Над 1800 нови абонати на "Топлофикация София" през 2017 година

През 2017 г. "Топлофикация София" присъедини към топлопреносната мрежа нови 85 жилищни и офис сгради с 1883 абонати, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

bnt avatar logo
от БТА
15:13, 18.12.2017
Чете се за: 00:59 мин.
У нас
1800 абонати топлофикация софия 2017 година

Потребителско проучване показва, че централизираното топлоснабдяване е предпочитан начин на отопление, защото е безопасен, чист, енергоефективен, финансово изгоден и отговаря на изискванията за опазване на околната среда. По този начин в края на тази година "Топлофикация София" вече има 441 624 клиенти. Около 80 на сто от тях са заплатили задълженията си в срок.

От топлофикационното дружество информират, че сметките за отопление и топла вода за ноември вече са на разположение на столичани на Интернет страницата на дружеството - www.toplo.bg и в центровете за обслужване на клиенти на "Топлофикация София". За новия отоплителен сезон ноември е първият цял месец с отопление, за разлика от октомври, когато общото пускане на парното в столицата е започнало на 26.10.2016 г.

"Топлофикация София" ЕАД продължава и през този сезон двете бонусни програми "Търговска отстъпка" и "Разсрочена лоялност". Първата дава възможност на всички лоялни клиенти, които нямат просрочени месечни задължения, да получат 3 на сто търговска отстъпка, ако заплатят дължимата сума до 30-то число на месеца, следващ консумацията.

Втората програма е насочена към всички клиенти, които нямат просрочени месечни задължения и избират да плащат за консумирана топлинна енергия на равни месечни вноски - 11 равни вноски и 12-та изравнителна сметка. Онези от тях, които решат да се включат от този отоплителен сезон в програмата, ще получат като бонус 50 на сто отстъпка от размера на първата си месечна вноска. За клиентите, които издължават сметките си по този начин, компанията е предвидила като бонус при плащане на десет месечни сметки през периода в срок, единадесетата да бъде с 50 на сто отстъпка за абоната.

Освен този бонус всички абонати, които заплащат на равни месечни вноски и издължат сметката си до 30-то число на месеца, следващ консумацията, получават и предвиденото в програмата "Търговска отстъпка" 3-процентно намаление.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​България получи допълнително 41 млн. евро по фонд „Козлодуй“
​България получи допълнително 41 млн. евро по фонд „Козлодуй“
Започна замерване на качеството на въздуха в районите Красна поляна и Овча купел
Започна замерване на качеството на въздуха в районите Красна поляна и Овча купел