НОВИНИ

Откриха изложба на над 1000 комикса в Лондон

Изложба на най-голямата колекция от оригинални комикси на "Ди Си Комикс" беше открита в Лондон. Тя съдържа над хиляда оригинални комикса, които са били събирани от собственика в продължение на 16 години.

bnt avatar logo
от Георги Петров
07:45, 24.03.2016
Чете се за: 00:36 мин.
Още
откриха изложба 1000 комикса лондон

Колекцията принадлежи на Айман Харири, син на покойния министър-председател на Ливан Рафик Харири. В нея се включват първите издавани комикси с участието на Батман и Супермен, стойността на всеки от които надвишава 1 милион долара.

Колекционерът е решил да организира изложбата по повод излизането на най-новия филм с участието на героите от комиксите "Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта".

Айман Харири, колекционер на комикси: Имайки предвид, че такъв страхотен филм като "Батман срещу Супермен" имаше своята премиера снощи, почувствах, че е подходящ момент да дам на хората достъп и да им покажа, че тези произведения съществуват и всичките са на едно място. Това е частта от колекцията ми от "Ди Си Комикс", тъй че наистина е по повод "Батман срещу Супермен".

Филмът на режисьора Зак Снайдър беше анонсиран през 2013 година и провокира възторжени реакции в Интернет от многобройните фенове. Дотук лентата с участието на Бен Афлек и Хенри Кавил се радва на масово одобрение за сметка на противоречива реакция от страна на критическия елит и бокс офис експертите му предсказват сериозен комерсиален успех.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Барак и Мишел Обама танцуваха танго в Аржентина (СНИМКИ + ВИДЕО)
Барак и Мишел Обама танцуваха танго в Аржентина (СНИМКИ + ВИДЕО)
Отварят отново изгубена църква от VI век
Отварят отново изгубена църква от VI век