НОВИНИ

​Простихме се с голямата българска актриса Ани Бакалова

Простихме сe с голямата българска актриса Ани Бакалова. Поклонението в църквата "Свети Седмочисленици" в София събра десетки актьори, музиканти и обществени личности.

Айше Сали
от Айше Сали
15:14, 06.07.2016
Чете се за: 00:43 мин.
У нас

Ани Бакалова беше сред най-слънчевите личности в българското кино. Незабравими остават ролите й в "Изпити по никое време", "С пагоните на дявола", в сериала на "На всеки километър". Тя има повече от 200 роли в театъра и повече от 100 в телевизионни пиеси.

В памет на актрисата утре вечер след централните новини, БНТ1 ще излъчи филма "Изпити по никое време". Във втората новела, озаглавена "Концерт за цигулка", можете да видите една от най-любимите и запомнящи се главни роли на актрисата.

Богдана Карадочева, певица: "Прекрасен човек, прекрасна актриса, прекрасна майка!"
Здравко Митков, директор на Сатиричния театър: "Имах щастието да бъда чест гост в техния дом, включително и когато Стоянович беше жив. Така че съм запомнил една страхотна интелектуална атмосфера, едни хора, които от всичко могат да направят хумор. И то висок хумор!"
Илка Зафирова, актриса: Ани е една от най-скъпите ми приятелки. Това е едно от най-храбрите момичета, които познавам. Да не кажа най-храброто. Лек й път нагоре! Дано там наистина да е по-добре!
Марин Янев, актьор: Малко остават приятелите. Самотата става все по-голяма. Ако искам да бъда верен на Анка, сега трябва да се усмихна и да кажа, че тя беше прекрасна.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
КНСБ искат 700 лв. минимална заплата по специалността
КНСБ искат 700 лв. минимална заплата по специалността
Обвиниха Блеър за войната в Ирак
Обвиниха Блеър за войната в Ирак